Chestionar Skoda. Poți recunoaște modelele după faruri?

Autor: Elena Luchian 13 nov. 2020 Știri auto

Skoda le dă examen fanilor. Cei care cred că se pricep la mașini, și în mod special la cele ale brand-ului ceh, se pot distra cu un chestionar.

GALERIE FOTO

Cei care sunt dispuși să încerce chestionarul au la dispoziție opt imagini care redau semnătura luminoasă a opt modele produse de Skoda. Timpul pentru a identifica mașina corespunzătoare fiecărei imagini este nelimitat.

Pentru fiecare dintre cele opt întrebări, variantele dintre care trebuie ales răspunsul corect sunt cele opt modele aflate, la această oră, în portofoliul constructorului din Mlada Boleslav. Este vorba despre Skoda Fabia, Scala, Octavia, Superb, SUV-urile Kamiq, Karoq și Kodiaq, dar și cel mai nou membru al familiei Skoda, crossover-ul electric Enyaq iV.

Cei care vor să-și testeze cunoștințele o pot face AICI.

Despre modelele din portofoliul Skoda

Skoda Fabia este hatchback-ul care își așteaptă o nouă generație. Cea de-a treia generație se află pe piață încă din 2014, iar viitorul modelului era sub semnul întrebării. În România, această generație are un preț de pornire de 13.706 euro.

Skoda Scala și-a făcut apariția în portofoliul producătorului ceh în locul compactei Rapid. Pentru acest model, discuțiile încep de la 14.435 de euro.

Skoda Octavia a primit, în urmă cu un an, o nouă generație. 17.860 de euro costă, în țara noastră, Octavia entry-level. Versiunea Combi pornește de la 21.004 euro.

Sedanul Superb, disponibil într-o nouă generație începând cu vara anului trecut, a fost ales de peste jumătate de milion de clienți. În România, prețul de pornire al acestui model este de 26.568 de euro.

Kamiq este cel mai mic SUV de la Skoda și este cel mai accesibil model cu gardă mare la sol. De la 15.309 euro pornește Kamiq.

Mai sus în gamă se află Karoq, cu dimensiuni și spațiu mai generoase, dar și un preț mai mare: 23.662 de euro.

Kodiaq este cel mai mare SUV din portofoliul cehilor. Generos la capitolul “spațiu”, Kodiaq vine cu un preț de pornire de 26.618 euro.

De anul acesta, în gama Skoda și-a făcut apariția și SUV-ul electric Enyaq. Modelul dezvăluit în luna septembrie nu este disponibil încă pe piață.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide