Chevrolet prin programul Remat

Autor: Dan Vache 21 iul. 2008 Știri auto
Chevrolet prin programul Remat

Chevrolet Spark este disponibil cu preţuri începând de la 5.264 euro TVA inclus.

Chevrolet Aveo 4 uşi Direct Cool: 7.657 euro TVA inclus, cu o echipare bogată inclusă în acest preţ: aer condiţionat, Radio CD cu MP3, geamuri electrice faţă, airbag şofer, închidere centralizată, servodirecţie, volan ajustabil pe înălţime.

Noul Chevrolet Aveo
este disponibil de la 8.050 euro TVA inclus, cu următoarele echipări standard: radio-MP3 player, geamuri electrice faţă, airbag şofer, închidere centralizată, volan reglabil pe înălţime. În plus, se oferă 5 ani garanţie, 5 ani asistenţă rutieră şi taxa de înmatriculare gratuită.

Chevrolet Lacetti Star cu aer condiţionat, geamuri electrice faţă, ABS, servodirecţie, dublu airbag, Radio MP3 player, oglinzi electrice şi încălzite, de la 10.388 euro cu TVA inclus.

Chevrolet Epica de la 17.500 euro cu TVA inclus cu ABS, 6 airbag-uri, Radio MP3 player, Cruise Control, geamuri electrice faţă şi spate, oglinzi electrice şi încălzite, proiectoare de ceaţă, închidere centralizată cu telecomandă.

SUV-ul Chevrolet Captiva cu aer condiţionat, ABS, dublu airbag şi airbag cortina, Radio-MP3 player cu şase boxe, geamuri electrice faţă-spate este disponibil de la 22.110 euro cu TVA inclus. Modelul dispune de 5 ani garanţie şi 5 ani asistenţă rutieră.

Ofertele sunt valabile până la 31 august 2008.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide