Cum s-a chinuit un șofer să parcheze într-o parcare aproape goală și tot n-a reușit. VIDEO

Autor: Elena Luchian 24 aug. 2021 Știri auto

Patru minute. Atât s-a chinuit un șofer să parcheze într-o parcare aproape goală. De fapt, atât durează filmarea. Manevrele începuseră înainte. Se pare că marcajele de pe asfalt i-au jucat feste, iar volanul nu l-a ascultat deloc.

GALERIE FOTO

Imaginile au fost filmate duminică, 22 august, de un bărbat aflat în balconul unui bloc din Sibiu. În prim plan este șoferul unui autoturism înmatriculat în județul Botoșani. Cel care filmează se amuză la început. Dar în cele din urmă își dă seama cât de gravă este situația.

Șoferul încearcă minute în șir să așeze mașina pe unul dintre numeroasele locuri de parcare libere. Dar pur și simplu, nu nimerește. Scene similare s-au desfășurat și înainte ca cel de la balcon să înceapă înregistrarea și cel mai probabil, manevrele au continuat și după ce acesta a oprit filmarea.

Șofer care nu știe să parcheze deși mai multe locuri de parcare libere. O tânără încearcă să-l ajute

O tânără încearcă inutil să-l ghideze. “Ai spațiu”, îi confirmă ea celui de la volan, îngrijorat că nu are loc să parcheze.

“Pui autocarul aici, pui TIR-ul”, se aud comentariile celui care filmează. Într-adevăr sunt cel puțin șase locuri de parcare consecutive neocupate. Dar șoferul nesigur nu nimerește spațiul dintre marcaje orice ar face.

“Îndreaptă roțile”, îi recomandă tânăra. Dar șoferul nu știe nici cum să facă asta. Supraturează motorul și intră pe locul de parcare tot strâmb. Enervată de situație, domnișoara care îl însoțește pe șoferul nepriceput pune mâna pe volan și încearcă să manevreze mașina din exterior.

“Sper să nu te întorci la Botoșani, că ajungi săptămâna viitoare, cam pe vineri”, îl sfătuiește în glumă cel care a surprins scena de la balcon. Filmarea se întreurpe după 3 minute și 53 de secunde. Dar mașina este parcată peste marcajul din dreapta. Astfel că locul de parcare de lângă ea este compromis.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide