Filmate în Chișinău. Patru femei fură materiale de construcție cu un Audi Q5

Autor: David Andrei 07 aug. 2020 Știri auto

Patru femei au fost filmate în Chișinău în timp ce furau materiale de construcție cu un Audi Q5. Filmarea a ajuns pe pagina Primăriei din capitala Republicii Moldova, iar primarul orașului le-a numit „grup de gospodine”.

GALERIE FOTO

Cele patru femei au fost surprinse de un bărbat aflat în trecere prin zonă. Scena i s-a părut bizară, așa că a decis să filmeze incidentul. În imagini înregistrate de el se poate observa cum acestea discută lângă mașină. În prealabil, acestea ar fi încărcat în portbagajul unui Audi Q5 materiale de construcție care nu le aparțin.

Cele patru au oprit în preajma unui șantiere de reamenajare a infrastructurii din oraș. Femeile ar fi urcat în portbagajul SUV-ului elemente de pavaj de pe șantierul de renovare a scuarului unei străzi din centrul Chișinăului.

Pe filmarea cu o durată de 22 de secunde, apare, către final, un bărbat cu o bicicletă, care pare să le cunoască pe cele patru doamne.

Primarul orașului Chișinău a aflat despre femeile care au furat materiale cu un Audi Q5

Primarul din Chișinău, Ion Ceban, le-a transmis instituțiilor de profil să se implice, să identifice rapid persoanele care ar fi sustras materialele și să dea sancțiunile corespunzătoare, scrie site-ul Autoblog.md. Tot el este cel care a cerut ca imaginile să fie făcute publice. Ceban s-a referit la cele patru femei folosind cuvintele “un grup de gospodine” și a catalogat astfel de acțiuni ca fiind “josnice”.

Edilul solicită securizarea șantierelor din oraș și sancționarea persoanelor vinovate.

Și cei care au văzut imaginile pe Facebook le sancționează pe doamnele care au plecat cu portbagajul plin de materiale de construcții.

“Organizat, cu familia la furat”, scrie un utilizator.

“Noaptea pleacă la furat, ziua se dau mari gospodine”, este reacția altuia.

“Din cauza unor astfel de creature, nu va fi niciodată ordine în oraș”, concluzionează trist o tânără.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide