Cine este, de fapt, bărbatul din București care a lovit 12 mașini la Brașov?

Autor: Promotor 16 apr. 2021 Știri auto

Un șofer din București a făcut ravagii la Brașov. Agitat și băut, acesta a lovit intenționat nu mai puțin de 12 mașini parcate. Cine este, de fapt, bărbatul?

GALERIE FOTO

Șoferul turbulent, care a lovit 12 mașini parcate, este fiul fostului tenismen și actual om de afaceri, Sever Mureșan, în vârstă de 72 de ani. Adrien Stephane Mureșan a produs haos în cartierul brașovean Noua. Mai mulți bărbați, martori ai atacurilor asupra mașinilor parcate, au intervenit în forță și l-au scos din mașină.

Și polițiștilor sosiți la fața locului le-a fost greu să-l imobilizeze. Oamenilor legii le-a fost imposibil să-l testeze cu aparatul etilotest. Așa că l-au dus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și a prezenței de substanțe psiho-active în organism. Rezultatul analizelor arată o alcoolemie de 2,10 mg/litru de alcool în sânge. Autoritățile așteaptă acum să afle dacă este vorba și de droguri.

Poliția a aflat, după ce a verificat baza de date, că Mureșan junior conducea mașina în ciuda faptului că avea permisul de conducere suspendat.

Recalcitrant și în salvare, după ce a lovit mai multe mașini parcate

În vârstă de 31 de ani, Adrien Stephane Mureșan a fost dus la un spital de psihiatrie pentru o evaluare. Acesta a fost recalcitrant și în ambulanța SMURD care l-a preluat. A rupt gulerul cervical pe care i-l pusese medicul și a încercat să distrugă aparatura din jur. Poliția a deschis pe numele său un dosar penal pentru infracțiunile de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și pentru distrugere.

Nu este prima dată când fiul lui Sever Mureșan se află în centrul unui scandal. În urmă cu patru ani, bărbatul a urcat pe o macara din cartierul Militari din sectorul 6 al Capitalei și a amenințat că se sinucide. A coborât de pe macara după 10 ore de negocieri.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Info Trafic Brașov



Comentarii
Inchide