Un bărbat din București a lovit 12 mașini parcate în Brașov după o ceartă cu iubita

Autor: Promotor 15 apr. 2021 Știri auto

Un bărbat din București a produs pagube uriașe pe o stradă din Brașov. A lovit nu mai puțin de 12 mașini parcate după o ceartă cu iubita.

GALERIE FOTO

Incidentul a avut loc miercuri seară, în jurul orei 20:10. Un bărbat în vârstă de 31 de ani se urcase în mașină și demarase nervos după o ceartă cu iubita. Cursa lui prin oraș a luat sfârșit pe strada Nucului din cartierul brașovean Noua. Acolo bărbatul a avariat 12 autoturisme parcate. Potrivit autorităților, nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale.

Martorii susțin că șoferul a lovit mașinile intenționat și că dezastrul ar fi fost mult mai mare dacă mai mulți bărbați nu ar fi intervenit pentru a-l scoate din vehicul cu forța.

Bărbatul pus pe distrugere conducea un SUV marca Range Rover. Acesta cânta, țipa și era agitat. Când a fost somat să înceteze, șoferul turbulent a accelerat și a mai lovit o serie de mașini.

Șoferul turbulent era sub influența alcoolului sau a altor substanțe în momentul în care a lovit cele 12 mașini parcate

Martorii au apelat numărul de urgență 112. Polițiștii sosiți la fața locului l-au încătușat pe individ. Pentru că nu au putut să-l testeze pe loc cu aparatul etilotest, oamenii legii l-au dus la o unitate medicală autorizată pentru a-i recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Alina Ivan, a declarat că acest caz a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Mai mult, polițiștii au aflat că bărbatul avea permisul suspendat.

Cei care au asistat la acest incident sunt de părere că șoferul distrugător nici nu și-a dat seama de gravitatea faptelor sale. Acesta va fi obligat să acopere pagubele uriașe produse.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Ruxandra Galuț/Info Trafic Brasov



Comentarii
Inchide