Cine este bărbatul care a intrat cu mașina într-o mulțime, la o paradă de Crăciun în SUA

Autor: Daniel Samoilă 23 nov. 2021 Știri auto
Cine este bărbatul care a intrat cu mașina într-o mulțime, la o paradă de Crăciun în SUA

Poliția din America a aflat cine este bărbatul care a intrat cu un SUV roșu într-o mulțime, la o paradă de Crăciun.

Vinovatul este Darrell Brooks Jr, în vârstă de 39 de ani, care locuiește la Milwaukee. Acesta a omorât cinci oameni și a rănit alți 48, în ziua de duminică, 21 noiembrie.

Între răniți se află și 18 minori cu vârste cuprinse între trei și 18 ani. Aceștia au fost transportați la un spital de pediatric din Milwaukee. Zece dintre ei se află la terapie intensivă, iar șase sunt în stare critică, potrivit unui bilanț al autorităților.

Darrell Brooks Jr. – Foto: Get India News

Cine este Darrell Brooks Jr, bărbatul care a omorât mai mulți oameni la o paradă de Crăciun

Darrell Brooks Jr a mai fost inculpat și în 2020 pentru că a pus în pericol viața altor americani. De asemenea, pe 5 noiembrie el a avut un episod de violență domestică, fiind acuzat că și-a bătut soția.

Brooks Jr. a fost eliberat pe o cauțiune în valoare de 1.000 de dolari, potrivit unor documente ale procuraturii din Milwaukee, scrie Adevărul.ro.

Potrivit șefului poliției din Waukesha, orășelul din Wisconsin unde a avut loc nefericitul eveniment, Brooks Jr. ar fi intrat în mulțime după ce s-a certat cu soția cu câteva momente înainte de acest eveniment nefericit.

„Potrivit informaţiilor noastre, suspectul a fost implicat într-o dispută conjugală cu doar câteva momente înainte de fapte” şi „nu există nicio probă care să arate că este vorba despre un act terorist”, a anunţat luni Daniel Thompson, şeful Poliţiei din Waukesha.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: radaronline.com



Comentarii
Inchide