Cine este și ce se întâmplă cu șoferiţa care a accidentat un poliţist pe motcicletă în Buzău – VIDEO

Autor: ProMotor 21 aug. 2020 Știri auto

Anda Vlădescu, șoferița care a intrat cu maşina în motocicleta unui poliţist, pe Calea Eroilor, din Buzău va rămâne în arest preventiv pentru 30 de zile.

Evenimentul de miercuri (19 august), soldat cu explozia motocicletei de serviciu a poliţistului Adrian Popa, a fost filmat de camerele de supraveghere. Şoferiţa a părăsit locul accidentului, dar a fost prinsă de poliţişti pe DN 1B, pe raza localităţii Dealul Viei.

Miercuri seară, poliţistul ar fi oprit-o pe tânără în trafic doar cu intenţia de a-i pune în vedere să remedieze defecţiunile observate la sistemul de iluminare şi semnalizare auto, scrie Adevarul.ro.

Tânăra venise miercuri în Berca, la bunica ei, apoi a ajuns în municipiul Buzău cu gândul de a se întâlni cu o rudă. Între timp, a avut loc accidentul soldat cu rănirea la o mână a poliţistului pe motocicletă.

Tânăra lucrează la RA-APPS Bucureşti

Anda Vlădescu a lucrat la spitalele Săpoca, Sfântul Sava, din Buzău, şi la Fundeni, după care s-a angajat la RA-APPS.

În adolescenţă, a cochetat cu modelling-ul, fiind prezentatoare în câteva concursuri locale de miss. Rudele susţin că în ultima vreme era foarte schimbată, anxioasă, însă nu le-a spus niciodată dacă avea probleme.

Are domiciliul în Voluntari, Ilfov. Mama este plecată cu fratele Andei în străinătate, iar când revine în Buzău locuieşte la bunica ei, din Berca.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Adevarul.ro



Comentarii
Inchide