Momentul șocant în care un polițist este împins pe contrasens de o șoferiță recalcitrantă. Tentativă de omor?

Autor: George Cristea acum 2 ani Știri auto

Camerele de supraveghere au surprins momentul șocant în care un polițist pe motocicletă este împins pe contrasens de o șoferiță recalcitrantă. Aceasta era urmărită de polițist după ce a refuzat să oprească la semnalele agentului.

Intră în Galeria FOTO

O femeie de 32 de ani, din Buzău, urmărită în trafic de un polițist aflat pe motocicletă, care i-a făcut semn să oprească, a încercat să scape lovindu-l. Reprezentanții Europol spun că aceasta a
încercat să îl omoare pe polițistul care o urmărea, motocicleta luând foc după impactul cu un taxi.

Totul a început aparent banal, după ce polițistul pe motocicletă a observat o problemă la sistemul de iluminare. Polițistul i-a făcut semn să oprească la intersecția bulevardului Unirii cu Nicolae Bălcescu și, pentru că a refuzat, a plecat după ea cu semnalele acustice și luminoase pornite. Șoferița a trecut de mai multe ori pe roșu, continuându-și drumul.

Cum a ajuns un polițist să fie împins pe contrasens de o șoferiță inconștientă

Când ajunge în dreptul camerei de supraveghere care a surprins momentul final al accidentului, se vede cum șoferița intră cu mașina pe contrasens, împingându-l pe polițistul aflat pe motocicletă. Acesta este apoi acroșat de un taximetru care circula din sens opus, iar motocicleta explodează instantaneu. Numai o minune a făcut ca polițistul să nu-și piardă viața în acest accident. Șoferița vinovată de accident și-a continuat drumul ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat.

„A încercat să-l omoare pe polițistul care o urmărea! Tupeu fără margini a unei femei de 32 ani care se afla la volanul unui autoturism pe care îl conducea pe străzile din Buzău. După ce un poliţist rutier pe motocicletă a efectuat semnalul regulamentar de oprire, femeia a încercat să scape lovindu-i motocicleta care a fost proiectată într-un taxi care circula de pe sensul opus”, au scris reprezentanții Sindicatului Europol al polițiștilor pe pagina lor de Facebook.

„Adrian (polițistul – n.r.) nu se pierde cu firea, îndepărtează curioșii din jurul focului și își anunță colegii despre caracteristicile autoturismului”, mai spun sindicaliştii.

La scurt timp după mobilizarea echipajelor din teren, femeia este identificată într-o benzinărie, unde probabil se ascundea. Aceasta a fost reținută și este acuzată în acest moment de săvârșirea infracțiunii de „tentativă de omor” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”.

Motocicliștii sunt victime sigure în cazul unui accident de circulație. Recent, un alt accident în care a fost implicat un motociclist s-a soldat cu o explozie a motocicletei. Din nefericire, în acest caz motociclistul a decedat în urma impactului.
Comentarii
Inchide