Cine și-ar fi închipuit? Moș Crăciun conduce un autobuz STB

Autor: George Cristea 24 dec. 2020 Știri auto

Societatea de Transport București și-a propus anul acesta să aducă o bucurie copiilor, chiar dacă climatul actual nu inspiră prea multă încredere. După tramvaiele speciale introduse luna aceasta în București, STB duce mai departe magia Crăciunului cu ajutorul angajaților săi. Copiii au ocazia să vadă, astfel, cum Moș Crăciun conduce un autobuz STB. Cine și-ar fi închipuit?

Intră în Galeria FOTO

Chiar și în această perioadă tulbure, tradițiile Crăciunului rămân în continuare o rază de speranță pentru români. Moș Crăciun nu poate lipsi, chiar dacă mulți ar spune că se află în grupa de risc în cazul contaminării cu Covid-19.

Un şofer al Societăţii de Transport Bucureşti a venit cu iniţiativa de a transporta călătorii îmbracat în Moş Crăciun. Astfel transmite spiritul Crăciunului printre călători, dar mai ales printre copii.

Moș Crăciun conduce un autobuz STB. Care este traseul pe care poate fi întâlnit?

Mihai Ciurariu este şoferul de autobuz care se îmbracă în Moş Crăciun de sărbători în timpul programului. Face asta de 23 de ani şi îşi doreşte ca şi alţii să îi preia iniţiativa.

„Iniţiativa mea, din pasiune, din dragoste faţă de copii. Nu le vine să creadă ceea ce scrie pe spate: «Atenţie! Moş Crăciun la volan». Mai sunt colegi la tramvaie, din câte am văzut eu. M-ar bucura să fie cât mai mulţi, adică spiritul ăsta să fie cât mai amplu, să acopere o rază cât mai mare din Bucureşti. Niciun copil nu pleacă cu mâna goală de la Moşul. La coborâre primesc dulciuri şi daruri. Cu drag vă salută Moşul”.

Potrivit postării lui Mihai Ciurariu, Moș Crăciun va putea fi întâlnit pe 25 decembrie după ora 14:00 pe linia 137. În afară de astfel de inițiative particulare, STB are și o implicare la nivel de companie în susținerea lui Moș Crăciun. Astfel, două tramvaie speciale circulă zilele acestea prin București – „Tramvaiul de poveste” și „Tramvaiul colindelor”.

„Tramvaiul de Poveste” va pleca în perioada 22-26 decembrie din Piața Presei către Bulevardul Expoziției, Bulevardul Ion Mihalache – Piața Victoriei , cu întoarcere la Gara Basarab. Ulterior, din 27 decembrie, Tramvaiul de Poveste va putea fi întâlnit și pe alte trasee. Cât despre „Tramvaiul Colindelor”, acesta circulă pe traseul liniei 1 până pe data de 2 ianuarie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mihai Ciurariu / Facebook



Comentarii
Inchide