Două tramvaie speciale circulă zilele acestea prin București

Autor: Elena Luchian 21 dec. 2020 Știri auto

Două tramvaie speciale circulă zilele acestea prin București. STB sărbătorește Crăciunul pregătind surprize pentru cei mai mici dintre călători.

GALERIE FOTO

Cele două mijloace de transport speciale se numesc “Tramvaiul de poveste” și “Tramvaiul colindelor”. Primul dintre ele va circula prin București în perioada 22-26 decembrie, în intervalul orar 16:00 – 21:00. Este vorba despre un tramvai de epocă din parcul STB, special decorat și luminat. Cei mici se pot întâlni în tramvai cu Moș Crăciun și cu spiridușii săi. Societatea de Transport București a ales acest interval orar pentru ca aceia care urcă în tramvaiele speciale să poată admira decorațiunile de Crăciun din Capitală.

„Într-un an dificil, cu multe schimbări și situații neprevăzute, ne dorim, mai mult ca oricând, să colindăm Bucureștiul în haine de sărbătoare pentru a menține viu spiritul Crăciunului în vremuri greu încercate. […] Vrem să transmitem un mesaj de solidaritate, speranță și să asigurăm un mediu vesel și luminos tuturor celor care aleg să participe la povestea noastră și să călătorească cu tramvaiul în aceste zile de sărbătoare!”, spune Directorul General STB SA, Mihai PETCU.

“Tramvaiul de Poveste” va pleca din Piața Presei către Bulevardul Expoziției, Bulevardul Ion Mihalache – Piața Victoriei , cu întoarcere la Gara Basarab. Accesul se va face în limita locurilor disponibile. Este permis accesul unui singur însoțitor pentru fiecare copil.

Din 27 decembrie 2020 și până pe 2 ianuarie, acest tramvai va circula și pe alte trasee pentru a bucura cât mai mulți dintre cei mai mici locuitori ai Capitalei.

Pe ce traseu va circula Tramvaiul Colindelor în București?

Cel de-al doilea mijloc de transport în comun special care circulă zilele acestea în Capitală este “Tramvaiul Colindelor”. Este un tramvai Bucur LF și circulă deja în Capitală. Acesta va rămâne în circulație până pe 2 ianuarie. Cei interesați, îl pot întâlni pe traseul liniei 1. Călătorii vor putea asculta colinde și cântece de iarnă.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide