Citroen pune în mișcare noul film „Asterix și Obelix – Regatul de Mijloc” – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 23 feb. 2023 Știri auto

Carul special creat de Citroen pune în mișcare noul film „Asterix și Obelix – Regatul de Mijloc”. Vehiculul a fost inspirat de originalul 2CV.

Producătorul francez de automobile Citroen este partenerul celui mai nou film din seria Asterix și Obelix: „Asterix și Obelix – Regatul de Mijloc”. Compania producătoare de mașini a creat un car special pe care cei doi eroi să îl folosească în aventura lor.

Proiectul acesta a fost unul ceva mai diferit pentru Citroen. Acesta a presupus proiectarea și crearea unui concept pentru carul special care va fi folosit în filmul „Asterix și Obelix – Regatul de Mijloc” de către. Echipele de design de la Citroen au fost implicate în acest proiect încă de la început și au reușit să proiecteze și să construiască vehiculul în doar 3 luni.

Carul creat de Citroen este inspirat de modelele clasice ale mărcii

Carul creat pentru noul film este inspirat de originalul Citroen 2CV. În filmul „Asterix și Obelix: Regatul de Mijloc”, carul concept este o reinterpretare a faimosului model. Echipele de design de la Citroen au reimaginat mașina sub forma acestui car, iar asemănările sunt evidente.

Vehiculul păstrează forma clasică pe care Citroen 2CV o avea. Forma de bulă este clar inspirată de automobilul clasic, iar carul păstrează până și plafonul retractabil din pânză.

Carul va fi tras de Obelix în noul film, probabil că la o viteză mai mare decât ar fi sperat vreodată originalul 2CV. Cei doi eroi vor trece printr-o serie de aventuri fantastice, care mai de care mai haioase și interesante.

Veți putea vedea noul film „Asterix și Obelix – Regatul de Mijloc” în cinematografe începând cu data de 24 februarie 2023.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Citroen


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide