Renault aduce un nou model electric în Europa. Zvonurile spun că ar putea fi Dacia electrică

Autor: Marius Vișan 28 oct. 2019 Știri auto
Renault aduce un nou model electric în Europa. Zvonurile spun că ar putea fi Dacia electrică

Renault City K-ZE este o mașină electrică de buget lansată pentru piața din China, însă site-ul britanic autocar.co.uk lansează știrea că acest model este pregătit și pentru vânzarea în Europa. Britanicii speculează că modelul electric ar putea vândut în Europa cu sigla Dacia.

K-ZE este un SUV mic din segmentul A, care costă aproximativ  7900 de euro în China, model care se adresează în principal cumpărătorilor mai tineri.

Potrivit unui oficial Renault, Gilles Normand: „O versiune specială a lui K-ZE va fi lansat în Europa.”

Versiunea europeană este probabil să îmbunătățească echipamentele de siguranță și, eventual, să aducă o mică îmbunătățire a autonomiei care în prezent este 250 de km.

În specificația chineză, K-ZE are un motor electric de 44 CP și are nevoie de șapte secunde pentru a atinge 60 km / h, precum și are o viteză maximă de 104 km / h.

Șeful mărcii Renault, Thierry Bolloré, a declarat pentru că firma franceză intenționează să aducă un nou model electric în Europa pentru „aproximativ 10.000 de lire sterline”(aproximativ 11,545 de euro).

renault_k-ze_2_0

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: autocar.co.uk


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide