Clujenii au lăsat un mesaj dur autorităților. Ce au scris pe asfaltul reabilitat de curând?

Autor: Marius Vișan 04 oct. 2021 Știri auto

Un protest inedit faţă de starea proastă în care se află DN 75 a fost iniţiat în Apuseni. Pe ambele sensuri de mers a fost scris cu vopsea cuvântul ”Ruşine”.

Moții s-au revoltat pe administrația județeană din Cluj, după ce reabilitarea DN75 s-a transformat ”într-o cârpeală”, drumul fiind acum plin de gropi, scrie Apuseni.info.

Mai mulți kilometri de pe DN75 au fost inscripționați cu textul „RUȘINE” de la intrarea în Valea Arieșului dinspre Cluj până în Ocoliș.

Reparațiile realizare de drumari în ultima perioadă au nemulțumit oamenii care doresc reabilitarea drumului, nu lucrări care nu țin decât câteva luni.

Reparațiile realizare în ultima perioadă au nemulțumit oamenii

Protestul nu e nou, în luna mai, zeci de mașini au plecat din Câmpeni și comunele de pe Valea Arieșului pentru a participa la un protest în fața Prefecturii din Alba. Moții solicitau și în primăvară reabilitarea DN 75.

”Deplasarea noastră o vom realiza cu scopul de a atrage atenția asupra stării deplorabile în care au ajuns segmentele DN 75 de la Turda la Câmpeni, pe teritoriul celor două județe. Batjocura, la care suntem sistematic și cinic supuși, trebuie să înceteze! Ne-a ajuns!” susțineau atunci organizatorii protestului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Apuseni.info


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide