CNAIR anunță 13 noi puncte pentru controlul rovinietei. Unde sunt amplasate

Autor: ProMotor 14 nov. 2019 Știri auto
CNAIR anunță 13 noi puncte pentru controlul rovinietei. Unde sunt amplasate

Începând de vineri 15 noiembrie vor funcţiona 13 noi puncte fixe pentru controlul rovinietei. Prin intermediul acestora vor fi înregistrate vehiculele care circulă fără achitarea corespunzatoare a tarifului de utilizare în vedere sancţionării acestora, potrivit unui comunicat al CNAIR, remis MEDIAFAX.

Punctele de control ce urmează a fi puse în funcţiune la data de 15.11.2019, sunt amplasate în zona punctelor de trecere a frontierei Vărşand, Salonta, Borş, Urziceni, Petea, Halmeu, Galaţi, Oancea, Albiţa, Sculeni, Stânca, Rădăuţi Prut şi Siret.

Anterior, CNAIR a mai dat în funcțiune alte 10 puncte de control al rovinietei, de asemenea amplasate în punctele de trecere a frontierei. Acestea funcționează la Zimnicea, Turnu Măgurele, Foeni, Moraviţa, Jimbolia,  Vama Veche, Calafat, Nădlac, Turnu şi Săcuieni.

Acestea s-au adăugat celor 82 de camere fixe pentru controlul rovinietei deja existente pe drumurile naționale și autostrăzi. Astfel, vor fi în total 105 puncte fixe de control al valabilităţii rovinietei pe întreaga reţea de drumuri naţionale şi autostrăzi.

Punctele de control fac parte din SIEGMCR, sistemul informatic deţinut de CNAIR (Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere).

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide