Codin Maticiuc, parodie cu un Mercedes negru. Polițistul nu îndrăznește să spună culoarea ca să nu fie acuzat de rasism

Autor: David Andrei 29 dec. 2020 Știri auto

Codin Maticiuc a făcut o parodie cu un Mercedes negru, ironizând scandalul de proporții declanșat de o greșeală a arbitrului român Sebastian Colțescu. Polițistul care îl trage pe dreapta nu îndrăznește să spună culoarea ca să nu fie acuzat de rasism.

GALERIE FOTO

Clipul cu o durată de aproape două minute parodiază controversatul caz al arbitrului român Sebastian Colțescu, pus la zid după ce l-a numit “negru” pe un oficial din staff-ul echipei turce Medipol Başakşehir, Pierre Webo, în timpul meciului cu Paris Saint-Germain din Liga Campionilor. Incidentul a stârnit un val de reacții negative.

În timp ce rulează cu un Mercedes-Benz Clasa S, Codin Maticiuc, cunoscut pentru viața sa mondenă, dar și pentru actele de caritate, este oprit de un polițist pe o stradă din București. Agentul Gușpenec îi cere actele la control. Le primește și observă că în talon, culoarea mașinii este albă, pe când în realitate, aceasta este… o nuanță pe care nu o poate pronunța de teamă să nu fie acuzat de rasism.

– Avem o problemă, îl anunță polițistul.

Aflat la volan în rol de șofer, Codin Maticiuc insistă că mașina este albă, așa cum scrie în document. Agentul îl roagă să coboare din mașină, ca să aibă o perspectivă mai bună. Mai mult, cheamă în ajutor un tânăr afro-american. Șoferul profită de situație.

– Spuneți-mi dumneavoastră, îi spune el polițistului, ce culoare are domnul.

Polițistul nu are curajul să pronunțe culoarea Mercedes-ului lui Codin Maticiuc

Evident, polițistul nu are curajul să răspundă la întrebarea referitoare la culoare. Așa că, rămas fără replică, îi returnează actele șoferului și îi urează o zi bună. Acesta pleacă fericit că a scăpat nesancționat.

Imaginile publicate pe profilele lui Codin Maticiuc pe mai multe rețelele de socializare au strâns, în total, peste două milioane de vizualizări în mai puțin de o săptămână.

 

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide