Coloană de mașini de Poliție pentru suplimentarea efectivelor din județul Ialomița – VIDEO

Autor: ProMotor acum 3 luni Știri

O coloană de mașini de Poliție a fost filmată și prezentată pe contul de Facebook al Poliției Române. Descrierea este laconică – „Acțiune în județul Ialomița! #PolițiaRomână. Se conturează astfel ideea suplimentării efectivelor din județul Ialomița în contextul focarului de coronavirus de la Țăndărei.

Intră în Galeria FOTO

Poliţia Română acţionează cu forţe suplimentare în judeţul Ialomiţa. Măsura a fost adoptată astfel încât forţele de ordine să se asigure că sunt respectate ordonanţele militare de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

Poliţia Română a publicat, pe contul de Facebook, imagini de la o acţiune în judeţul Ialomiţa. Au fost suplimentate forţele astfel încât să agenţii să se asigure că sunt respectate ordonanţele militare de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

De la Inspectoratul General al Poliţiei Române participă poliţişti de la cinci structuri (Ordine Publică, Rutieră, Economică, Judiciară şi Arme).

De altfel, autorităţile din Ialomiţa au cerut Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă să dispună „carantină totală” la Ţăndărei. În Ţăndărei sunt aproximativ 14.000 de locuitori, iar 800 s-au întors din străinătate, potrivit autorităţilor din Ialomiţa. Patru oameni din oraş, diagnosticaţi cu COVID-19, au murit până acum.Comentarii
Inchide