Coloane de mașini la intrarea în România prin Vama Nădlac. Care sunt motivele

Autor: Daniel Samoilă 17 dec. 2021 Știri auto
Coloane de mașini la intrarea în România prin Vama Nădlac. Care sunt motivele

S-au format coloane de mașini la intrarea în România prin Vama Nădlac II (autostrada pan-europeană). Călătorii așteaptă cel puțin două ore ca să revină în țară.

Unul dintre motive este traficul intens, iar al doilea motiv triajul epidemiologic care se face la sosirea în România. Poliția de Frontieră a anunțat că sunt deschise șase artere de intrare în țară pentru autoturisme, microbuze sau autocare, dublu faţă de o zi obişnuită.

Oamenii legii precizează că foarte mulți români se întorc în țară în acest zile, iar triajul epidemiologic obligatoriu face ca timpii de așteptare să fie și mai mari.

Trafic îngreunat la intrarea în România

Potrivit g4media.ro, sunt probleme și prin Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac I (DN7). Călătorii trebuie să aștepte cel puțin 40 de minute pe arterele dedicate traficului ușor și turistic, în număr de trei.

Pe lângă aglomerație și triajul epidemiologic, autoritățile române susțin că este vorba și despre o lipsă de personal din partea autorităților de frontieră maghiare.

În ceea ce privește traficul camioanelor, șoferii așteaptă cel puțin 110 minute la vama Nădlac II și 40 de minute la vama Nădlac I.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Banatulazi.ro



Comentarii
Inchide