Comandă specială. Un client chinez a cerut ca viitorul lui Bentley Bentayga să arate exact așa

Autor: Elena Luchian 01 apr. 2021 Știri auto

Un client chinez a efectuat o comandă specială. A vrut un Bentley Bentayga cu totul aparte. Mașina lui este verde și arată fenomenal.

GALERIE FOTO

Clientul chinez, care a dorit să-și păstreze anonimatul, a comandat un Bentley Bentayga unic în lume. Personalizarea realizată de divizia Mulliner a avut la bază ideea de verde, o nuanță care, în cultura chineză, este o reprezentare a purității, regenerării, speranței, armoniei și evoluției. Nuanța pe care o poartă SUV-ul de lux se numește Viridian. Accente Viridian poartă și jantele de 22 de inci Mulliner Driving Specification, cu design special. Este nuanța în care și-a făcut apariția conceptul EXP 10 Speed 6, prezentat de Bentley la Salonul Auto de la Geneva în martie 2015.

Cabina este îmbrăcată în piele Cumbrian Green, care prezintă cusături albe și care contrastează cu bordul cu finisaje negre lucioase. Peste 100 de metri de ață au fost folosiți pentru cusăturile speciale. 44 de ore au lucrat specialiștii la această cabină.

Modelul a fost comandat cu scaune individuale în loc de banchetă. Cotiera dintre ele ascunde un frigider cu pahare de cristal pentru pasagerii prețioși care iau loc acolo.

Bentley Bentayga Hybrid rulează cu emisii zero până la 50 de kilometri

Versiunea comandată este un Bentayga Hybrid. Este pusă așadar în mișcare de un motor electric și de o unitate V6 de 3.0 litri pe benzină. Sistemul dezvoltă în total  450 de cai putere și un cuplu maxim de 700 Nm. O baterie litiu-ion cu o capacitate de 17,3 kWh îi asigură o rulare cu emisii zero de până la 50 de kilometri.

Mașina va fi expusă luna aceasta la Salonul Auto din China înainte de a-i fi livrată clientului.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide