Compania Ford se așteaptă să termine anul 2020 în pierdere

Autor: ProMotor 02 aug. 2020 Știri auto
Compania Ford se așteaptă să termine anul 2020 în pierdere

Compania Ford preconizează că va termina anul 2020 în pierdere. Asta se datorează faptului că tot mai puţini oameni îşi cumpără maşini pe fondul crizei generate de coronavirus.

Conform Ziarului Financiar, veniturile companiei au scăzut între aprilie şi iunie cu 50% până la 19,4 miliarde de dolari, însă producătorul estimează că va înregistra creşteri semnificative în următoarele două trimestre.

Ford a investit până acum 11 miliarde de dolari într-o serie de restructurări menite să îmbunătăţească profiturile şi să accelereze tranziţia către producţia de maşini electrice.

Producţia de autovehicule din Statele Unite, a doua cea mai mare piaţă auto la nivel global, a scăzut în T2 cu 69% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Compania a anunţat două produse importante în al doilea trimestru, o ediţie reînnoită a pick-up-ului F-150 şi un nou off-roader Bronco, menit să concureze direct cu Jeep-ul celor de la Fiat Chrysler. Lista de rezervare a noului Bronco ajunge până acum la 150.000.

Pe poarta fabricii din Craiova ies zilnic 1.000 de SUV-uri Puma şi EcoSport

Săptămâna trecută, Ford România – al doilea cel mai mare producător auto de pe piaţa locală – a reluat producţia în trei schimburi la uzina de la Craiova. De altfel, producătorul a anunţat o investiţie suplimentară de 30 de milioane de dolari pentru instalarea uneia dintre cele mai moderne linii de presaj. Reluarea producției în trei schimburi înseamnă că din nou ies pe poarta fabricii circa 1.000 de SUV-uri Puma şi EcoSport.

Pentru a reduce potențialul risc de expunere a angajaților noștri, compania a decis să solicite angajaților să completeze un chestionar online sau pe hârtie înainte de a se deplasa la Ford și de a intra într-o unitate Ford. În plus, au fost instalate dispozitivelor de scanare a temperaturii la fiecare poartă de acces pentru a identifica persoanele care au febră.

Angajații sunt rugați să păstreze o distanță de cel puțin 2 m față de cei din jur și să evite formarea unor grupuri mai mari de 3 persoane. De asemenea, toate cantinele din secții, automatele, bucătăriile unde se prepară mâncarea și facilitățile din zona de odihnă, adică frigidere sau cuptoare cu microunde nu vor fi puse în funcțiune.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide