Ford a reluat producţia în trei schimburi la uzina din Craiova

Autor: ProMotor 24 iul. 2020 Știri auto

Ford România, cel de-al doilea producător auto de pe piaţa locală, a reluat începând cu această săptămână producţia în trei schimburi la uzina de la Craiova, ceea ce înseamnă că din nou ies pe poarta fabricii circa 1.000 de SUV-uri Puma şi EcoSport.

„Deşi situaţia continuă să fie volatilă, revenirea la trei schimburi de lucru este un semn că pieţele europene au început să se redreseze. Este important ca oa­menii să continue să se com­porte responsabil şi să res­pecte toate măsurile de securitate şi sănătate impuse de gu­vernele naţionale şi de companii. Acesta este un factor important pentru menţinerea activităţii noastre şi a industriei auto în această perioadă dificilă“, a declarat Ian Pearson, preşe­dintele Ford România pentru Ziarul Financiar.

1.000 de SUV-uri Puma şi EcoSport ies zilnic pe poarta fabricii

Grupul a reluat producţia SUV-urilor Puma şi EcoSport în data de 4 mai, dar într-un singur schimb, faţă de trei, înainte de pandemia de Covid-19. Apoi pe data de 18 mai s-a revenit la producția în două schimburi. La intrarea în uzină există un triaj, s-a implementat distanţarea socială, iar muncitorii poartă mănuşi, măşti şi viziere.

Pentru a reduce potențialul risc de expunere a angajaților noștri, compania a decis să solicite angajaților să completeze un chestionar online sau pe hârtie înainte de a se deplasa la Ford și de a intra într-o unitate Ford. În plus, au fost instalate dispozitivelor de scanare a temperaturii la fiecare poartă de acces pentru a identifica persoanele care au febră.

Angajații sunt rugați să păstreze o distanță de cel puțin 2 m față de cei din jur și să evite formarea unor grupuri mai mari de 3 persoane. De asemenea, toate cantinele din secții, automatele, bucătăriile unde se prepară mâncarea și facilitățile din zona de odihnă, adică frigidere sau cuptoare cu microunde nu vor fi puse în funcțiune.

Intră în Galeria Foto

test drive ford puma

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide