Conceptul Alaskan pregăteşte terenul pentru un pickup Renault în 2016 [VIDEO]

Autor: Andrei Ştirbu 04 sept. 2015 Știri auto

E greu să treci peste jantele de 21 de inci şi peste farurile cu tehnologie LED, sau peste camera video din oglizile laterale care înregistrează aventurile maşinii. Până şi efectul satinat al culorii detaliilor este imposibil de imaginat (acum) pe un Renault. Dar să nu ne concentrăm pe părţile neinteresante.

Pentru că cel mai de interes lucru la acest Alaskan Concept este că va fi transpus în realitate, şi că modelul de producţie va fi „similar în spirit” şi va avea aceleaşi dimensiuni ca cele ale conceptului. Nu, nu se ştiu dimensiunile conceptului, însă, la o primă privire, pare mai degrabă un frate din viitor al lui Nissan Navara decât vreo rubedenie de-a lui Duster Oroch (pe care l-am văzut deja şi fără camuflaj).

Renault Alaskan va fi transpus în producţia de serie în prima parte a anului 2016 – după cum Renault a spus că doreşte – şi va fi un pickup cu care să munceşti din greu, dar şi cu care să te aventurezi la greu. Suntem curioşi dacă „pickupul de tonă” (referindu-se la capacitatea de încărcare a benei) va avea o tonă şi în producţia de serie sau dacă va mai lăsa din kilograme. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide