Contrar aparenţelor, acesta nu este un Volkswagen Amarok

Autor: Iulian Dnistran acum 8 ani Știri auto

Companiile auto din China sunt cunoscute pentru creativitatea şi interesul pe care îl dau fiabilităţii. Stai, nu, am greşit ţara. Ceea ce voiam să spun, de fapt, e că mărcile auto din China şi-au făcut un obicei din a copia modelele cunoscute vândute de branduri cu vechime în Europa sau Statele Unite ale Americii.

Un caz recent e cel al lui Landwind X7, adică o copie nesimţită a crossoverului britanic Range Rover Evoque, care a fost prezentată la Salonul Auto Guangzhou din China, în apropiere de standul modului original.

Acum, însă, avem de-a face cu o nouă copie, de data aceasta un pic mai simplă. Se numeşte Jiangling T7 şi arată exact ca un Volkswagen Amarok, dar numai din faţă, fiindcă restul maşinii e diferit de pick-up-ul german. De fapt, bena este imensă, iar interiorul n-are nimic de-a face cu originalul.

Producţia va demara în curând, iar lista de motorizări va include două unităţi: una pe benzină de 2,2 litri care dezvoltă 111 CP şi un diesel de 2,8 litri de origine Isuzu care produce 102 CP.

Potrivit site-ului oficial, Jiangling Motors Corporation prduce câteva modele proprii, dar şi modele Ford construite sub licenţă.

Foto via auto.sohu.com
Comentarii
Inchide