Cristiano Ronaldo a primit cadou de Crăciun un Rolls-Royce Phantom de la iubita sa

Autor: Adrian Somai 27 dec. 2022 Știri auto

Cu o groază de probleme pe cap după despărțirea de Manchester United, Cristiano Ronaldo a avut parte de o surpriză din partea iubitei sale. CR7 a primit cadou de Crăciun de la Georgina Rodriguez, cu care are o relație încă din 2016, o mașină de lux în valoare de peste 250.000 de euro.

Este vorba despre un Rolls-Royce Phantom, evaluat la aproximativ 280.000 de euro. Georgina a postat pe rețelele de socializare un clip video în care Cristiano primește încântat cadoul, sărind în mașină împreună cu copiii săi. Și starul portughez a postat mai apoi o fotografie cu noua mașină din colecția sa, potrivit The Mirror,  însoțită de un mesaj dedicat iubitei sale – “Mulțumesc, dragostea mea!”.

Cristiano Ronaldo s-a dovedit de-a lungul anilor un mare pasionat auto, o bună parte dintre câștigurile sale fiind investite în colecția sa de mașini. Astfel, în ziua de astăzi, în garajul lui Cristiano se regăsesc mașini de peste 20 de milioane de euro, printre ele gasindu-se modele Bugatti, Ferrari sau Aston Martin.

Și-a cumpărat un Bugatti Centodieci ediție limitată

La jumătatea acestui an, CR7 a plătit aproximativ 10 milioane de euro pentru un Bugatti Centodieci ediție limitată. Mașina este echipată cu o unitate de motorizare W16 cu capacitate de 8.0 litri, capabilă să dezvolte 1.600 de cai putere. Din punct de vedere al cifrelor de performanță, Centodieci impresionează la toate capitolele: viteză maximă de 380 km/h și un sprint de la 0 la 100 km/h posibil de realizat în numai 2.4 secunde.

Nu este singurul Bugatti din garajul său însă, starul portughez putandu-se lăuda și cu alte două modele Chiron și Veyron. Cele două mașini au brodat pe tetiere “CR7”. În colecția lui Cristiano se mai regăsesc printre altele un model McLaren Senna și un Mercedes G-Wagon Brabus.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captura foto - Instagram Cristiano Ronaldo


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide