Cristiano Ronaldo, amendat după ce a condus un Range Rover. Din ce motiv

Autor: Daniel Samoilă 05 nov. 2021 Știri auto

Cristiano Ronaldo, jucător la Manchester United, s-a ales cu o amendă după o întâlnire cu coechipierii săi de la club.

Ronaldo a primit o amendă din partea poliției din Manchester. Starul portughez a venit la un restaurant într-un Range Rover, mașină care costă peste 100.000 de euro.

Ronaldo și-a parcat neregulamentar mașina, într-o zonă interzisă. După ce a ieșit din local, unde a luat cina alături de alți coechipieri, acesta a găsit un tichet pus pe parbrizul mașinii în care era scrisă amenda.

Ronaldo s-a dus la un restaurant luxos din Manchester, Cibo, unde a avut un „team-meeting” alături de Raphael Varane, Luke Shaw, Fred sau Edinson Cavani, o parte din coechipierii săi de la Manchester United.

Cristiano Ronaldo conduce un Range Rover Sport SVR, o mașină care dezvoltă 300 de cai putere și care ajunge la 100 de km/h în doar 6,7 secunde.

Vezi Galeria FOTO

Ce mașini luxoase are Ronaldo în garajul său

Pe lângă modelul SUV Range Rover, Cristiano Ronaldo deține mai multe modele de mașini. În luna septembrie, Ronaldo a fost fotografiat în timp ce conducea un model Lamborghini Urus, care are un motor V8 de 4.0 litri twin-turbo care oferă 650 CP (478 kW).

Totodată, Ronaldo a mai postat pe Instagram o poză cu un Mercedes tunat de Brabus, un mode cu un motor V12 și cu 900 de cai putere. Mașina ajunge la 100 km/h în doar 3,8 secunde.

Tot în garajul său se mai găsesc modele ca: Bugatti Veyron, Ferrari (trei modele), Aston Martin DB9, Bentley GT Speed, Lamborghini Aventador LP700-4 și un Rolls-Royce Phantom.

Sursa: thesun.co.uk

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide