Crossover de oraș la un preț atractiv. O bancă vinde un Hyundai Bayon cu puțini KM

Autor: Ionuț Vîlciu 06 nov. 2023 Știri auto

Hyundai Bayon este unul dintre cele mai accesibile modele din gama producătorului coreean și oferă dotări destul de atractive pentru prețul accesibil pentru care se vinde.

Lansat în 2021, Bayon este poziționat în gama Hyundai sub bine-cunoscutul Kona, care a primit de curând o generație complet nouă, care a ți crescut în dimensiuni. Astfel, Hyundai Bayon rămâne o variantă atractivă pentru cei ce caută un crossover la un preț accesibil, economic, a cărui întreținere să nu fie foarte costisitoare.

Bayon este disponibil în mai multe variante de echipare și motorizare, dar toate mașinile au un aspect robust, inspirat de SUV-urile mai mari din gama producătorului coreean. Cel mai ieftin Bayon nou se vinde în România cu prețul de 13.039 euro.

Cât costă un Hyundai Bayon aproape nou, bine echipat?

Noi credem că am găsit o ofertă interesantă pentru exemplar foarte puțin rulat și destul de bine echipat. Este vorba despre un Hyundai Bayon vândut de BCR Leasing, un automobil din flota de mașini recuperate de bancă.

Mașina a fost fabricată în 2022 și a parcurs până în prezent doar 8.060 de kilometri. Mașina este echipată cu motorul de 1.2 litri și 84 CP, motor cuplat cu o cutie manuală cu 5 trepte.

Fiind o mașină foarte puțin rulată nu ne putem aștepta la defecte estetice sau uzuri asupra interiorului. Mașina este într-o stare bună și are dotări ce vor satisface majoritatea oamenilor. Printre acestea se numără scaunele față încălzite, pilotul automat, camera de marșarier, climatizarea automată și tabloul de bord digital de 10,25 inch în diagonală.

Cât despre preț, banca cere pe acest este de 16.954 de euro cu TVA inclus. Este sau nu o afacere bună?

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BCR Leasing


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide