Cu autobuzul pe contrasens. Șoferul spune că nu știa traseul, șefii lui spun că lucrează de 30 de ani la societatea de transport – VIDEO

Autor: ProMotor 23 apr. 2020 Știri auto

Un autobuz a fost filmat pe o stradă de la intrarea în oraşul Galaţi în timp ce circula pe contrasens.

Imaginile au fost filmate cu o cameră video amplasată pe o maşină de poliţie. Șoferul autobuzului spune că nu știa traseul, în timp ce reprezentanții societății de transport spun că este „surprinzătoare” explicația, pentru că șoferul este angajat de 30 de ani.

„Nu ştiu traseul”, este explicația pe care le-a dat-o el polițiștilor. „Cum să nu ştiţi traseul? Şi mergeţi pe contrasens?”, se mai aude în înregistrare.

Reprezentanţii Poliţiei au anunţat că şoferul de autobuz a fost amendat şi a rămas fără permisul de conducere.

„Autobuzul a circulat pe contrasens, pe strada Calea Galaţi (…). Conducătorul auto a fost sancţionat cu amendă în valoare de 870 de lei şi suspendarea dreptului de a conduce pentru 60 de zile”, a explicat corespondentului Mediafax purtătorul de cuvânt al Poliției Galaţi, Gabriela Costin.

Conducerea societăţii de transport public Transurb susține că a început o anchetă şi îl va sancţiona pe şofer.

„Este surprinzător pentru conducerea societăţii de transport. Şoferul este angajat de 30 de ani. El a rămas fără permisul de conducere pentru 60 de zile şi va intra în Comisia de Disciplină a societăţii unde va fi sancţionat conform regulamentului intern şi legislaţiei în vigoare”, a declarat reprezentantul Biroului de Relaţii Publice al societăţii Transurb Galaţi.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook



Comentarii
Inchide