A vrut să scape de soție și copii și a fugit de-acasă cu BMW-ul. Ce reacție au avut polițiștii

Autor: ProMotor 23 apr. 2020 Știri auto
A vrut să scape de soție și copii și a fugit de-acasă cu BMW-ul. Ce reacție au avut polițiștii

A plecat la o plimbare de peste 270 de kilometri cu BMW-ul personal. N-a respectat normele de carantinare și a fost sancționat, chiar dacă le-a explicat polițiștilor că a vrut doar să scape de soție și de copii.

Un britanic a găsit soluția pentru câteva ore de liniște, după mai bine de o lună petrecute acasă, în carantină, alături de soție și de copii. A condus peste 270 de kilometri. Polițiștii l-au tras pe dreapta în Cornwall.

“Aveam nevoie de o pauză”, le-a explicat el polițiștilor. “Acest lucru nu reprezintă o urgență”, i-au spus oamenii legii.

Pentru că nu a respectat normele de carantină impuse în Anglia, șoferul a fost sancționat pentru zădărnicirea combaterii bolilor și pedepsit drastic: trebuie să petreacă în continuare timp cu familia.

Polițiștii din Cornwall au fost cei care au făcut public evenimentul amuzant pentru ei și tragic pentru șofer. Cei care au văzut postarea pe o rețea de socializare l-au compătimit pe șoferului disperat să fugă de acasă, chiar cu riscul unei amenzi.

“Nu este o urgență să pleci de acasă cu BMW-ul ca să scapi de soție și de cei trei copii”, au scris autoritățile pe Twitter.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide