Bayon este cel mai ieftin SUV Hyundai de pe piață din România. Cât costă acesta

Autor: Ionuț Vîlciu 26 ian. 2023 Știri auto

SUV-urile sunt la mare căutare, cu toate că prețurile au tot crescut pe piața mașinilor noi. Hyundai este unul dintre favoriții publicului, iar Bayon este cel mai accesibil SUV din oferta sa.

Hyundai Bayon a fost lansat în anul 2021, fiind unul dintre cele mai mici SUV-uri din gama producătorului coreean de automobile. Este o mașină practică, economică, care are costuri mici de exploatare, făcând-o una dintre cele mai interesante variante pentru cei care caută un SUV accesibil.

La capitolul aspect, Bayon ne aduce aminte puțin de Kona, cu câteva influențe din partea fratelui lor mai mare, Tucson. Partea frontală are o grilă mare, flancată de două faruri montate jos, în bara de protecție, și de luminile de zi, care sunt montate în partea de sus.

Pe lateral, mașina ne aduce aminte de Tucson prin liniile ascuțite și formele complexe ale panourilor. Spatele este destul de simplu în design, cu două stopuri dispuse vertical, unite cu o bandă roșie, și o bară cu protecție din plastic negru mat.

La interior, Bayon seamănă destul de tare cu i20, ceea ce înseamnă că păstrează comenzi fizice, dar înglobează și ecrane digitale.

Cât costă cel mai accesibil SUV de la Hyundai?

În versiunea sa de bază, Hyundai Bayon costă 18.457 de euro cu TVA. Această versiune se numește Confort și oferă un motor de 1,2 litri și 84 CP, legat la o cutie manuală cu cinci rapoarte. Pentru acești bani, mașina oferă oglinzi cu acționare electrică și încălzite, sistem de avertizare pentru părăsirea benzii, patru geamuri electrice și aer condiționat.

Care este cea mai scumpă variantă?

Cel mai scump Hyundai Bayon pe care îl poți cumpăra are un preț de listă de 23.931 cu TVA inclus. Pentru această sumă vei primi un motor de 1,0 litri și 100 CP cu sistem mild-hybrid și o transmisie automată cu șapte trepte. Această echipare are faruri full LED, la fel sunt și stopurile, și jante din aliaj de 16 inch. Este dotată și cu senzori de parcare, dar și o cameră de marșarier.

Față de versiunea de bază, aceasta primește tabloul de bord digital de 10,25 inch și ecranul central de 8 inch, care are conectivitate Apple CarPlay/Android Auto și un sistem audio cu șase difuzoare.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Hyundai


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide