Cu cât se vinde un SUV Volkswagen la BT Leasing? Mașina este din anul 2015 și are multe opționale

Autor: Ionuț Vîlciu 29 sept. 2022 Știri auto

Segmentul SUV-urilor se bucură de o popularitate foarte mare. Modelele de acest fel sunt foarte căutate de cumpărători.

SUV-urile sunt, în acest moment, cele mai căutate vehicule. Fie că sunt electrice, hibride sau au motoare convenționale, SUV-urile sunt la mare căutare printre cumpărători. Odată cu cererea, crește și prețul, astfel că un astfel de vehicul nou nu este accesibil tuturor. Aici intervin variantele la mâna a doua, care pot fi demne de luat în seamă. Unele oferte pot fi foarte bune.

Unul dintre aceste SUV-uri este Volkswagen Tiguan. SUV-ul a apărut în anul 2007, urmând fratelui mai mare, Touareg. Tiguan este un vehicul mai compact, dar care oferă suficient spațiu și dotări pentru a satisface nevoile cumpărătorilor.

Volkswagen Tiguan din 2015 – SUV cu multe dotări

BT Leasing vinde un Volkswagen Tiguan fabricat în 2015. Modelul listat la vânzare are multe opționale și, în ciuda numărului mare de kilometri, se prezintă într-o stare foarte bună.

Exteriorul prezintă câteva urme de uzură, dar este ceva normal, ținând cont că mașina a parcurs 260.014 de kilometri. Acest exemplar are faruri cu xenon, jante pe 18 inch. Fiind un model facelift, mașina are un design mai modern, cu faruri și stopuri mai angulare.

Interiorul este din material textil, dar este foarte bine păstrat. Scaunele nu au urme de uzură și nici rupturi, iar butoanele nu sunt șterse. Dacă tot vorbim de butoane, acestea sunt multe, pentru că mașina vine cu destule opțiuni. Printre ele se numără senzorii de parcare față-spate, parcare automată, climă pe două zone și trapa panoramică.

Motorul cu care vine această mașină este unul de 2,0, pe motorină, care dezvoltă 177 de cai putere și 380 Nm. Acesta este cuplat la o cutie automată cu șapte trepte, iar puterea este transmisă către toate cele patru roți prin intermediul tracțiunii integrale 4Motion.

Prețul cu care se vinde această mașină este de 15113 de euro cu TVA inclus.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BT Leasing


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide