Cu cât vinde Banca Transilvania cel mai mare SUV de la Volvo? XC90 este cea mai sigură mașină de familie

Autor: Ionuț Vîlciu acum 2 luni Știri auto

Volvo XC90 este unul dintre cele mai apreciate SUV-uri de pe piață. Modelul suedez este considerat a fi una dintre cele mai sigure mașini din lume, fiind rezistent la impact, dar dispune și de foarte multe sisteme de siguranță activă.

A doua generație SUV-ului de clasă mare de la Volvo a fost o revoluție pentru constructorul suedez de automobile. Noul SUV a introdus o nouă platformă, noi tehnologii și un design care rămâne actual chiar și la șapte ani de la lansarea inițială din 2015.

Volvo XC90 a fost și este un SUV premium, așa că prețurile nu sunt mici deloc. Cu toate acestea, există oferte bune pe piața de mașini rulate.

Cât costă un Volvo XC90 la mâna a doua?

Banca Transilvania are la vânzare un Volvo XC90 fabricat în anul 2019, care are la bord 86.837 de kilometri. Mașina vine echipată cu o motorizare pe motorină, de 2,0 litri, care dezvoltă 235 de cai putere și 480 Nm de cuplu, iar cutia de viteze este una automată cu opt rapoarte. Prețul de 45.798 de euro rămâne destul de mare, dar oricum este sub cel al unui exemplar nou similar echipat.

volvo

Exemplarul în cauză vine în echiparea de top Inscription, ceea ce înseamnă că exteriorul are mai multe ornamente cromate care contrastează cu vopseaua neagră. Mașina are faruri full LED, senzori de parcare față-spate, dar și cameră de marșarier.

Interiorul este tot negru, fiind finisat cu piele și ornamente din lemn poros. Așa cum spuneam, mașina este o echipare de top Inscription, așa că vom vedea destul de multe opțiuni, cum ar fi scaune electrice cu memorie încălzite și ventilate, volan îmbrăcat în piele, două ecrane de mari dimensiuni și sistem audio Harman Kardon.

Volvo XC90 este o mașină care se adresează familiilor, iar acest lucru este se vede în dotările practice ale mașinii. De exemplu, mașina vine cu șapte locuri și are și un hayon cu acționare electrică. De asemenea, oferă un nivel de siguranță ridicat, printre sistemele mașinii numărându-se Lane assist, Collision prevent, Sign recognition sau Distance alert.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Banca Transilvania


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut alături de echipa WASD.ro, acolo unde a acumulat experiență în redactarea materialelor. Pasiunea l-a condus către domeniul în care a vrut dintotdeauna să activeze, anume în ... citește mai mult

Comentarii
Inchide