Cu cât vinde BT Leasing un Ford Mondeo în echipare de top, cu puțini kilometri – GALERIE FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 05 ian. 2023 Știri auto

Ford Mondeo a fost unul dintre cele mai importante modele ale ovalului albastru. O echipare de top Vignale, cu puțini kilometri, este vândută de BT Leasing.

Piața auto este plină de mașini ofertante, probabil mai multe ca niciodată. Concurența este acerbă, iar producătorii caută să aducă mașini cât mai competitive. Unul dintre cele mai interesante și mai bine vândute modele de la Ford a fost Mondeo. Ford nu mai vinde Mondeo în Europa, dar există destule exemplare la mâna a doua.

Cel pe care l-am găsit la vânzare pe site-ul BT Leasing este un model din anul 2018 cu doar 78.450 de kilometri la bord. Mașina este o echipare de top Vignale și are un motor pe motorină de 2,0 litri.

Cât costă un Ford Mondeo Vignale la mâna a doua?

Mașina listată la vânzare vine cu motorul pe motorină de 2,0 litri care produce 180 CP și 400 Nm. Motorul este conectat la o cutie automată cu 6 trepte, iar puterea ajunge la toate cele patru datorită unui sistem de tracțiune integrală. Este un motor economic, iar în combinație cu transmisia cu dublu ambreiaj, mașina ar trebuie să scoată consumuri destul de bune, mai ales la drum lung.

Fiind vorba de o echipare Vignale, acest Mondeo este foarte bine dotat. Exteriorul are câteva detalii specifice nivelului de echipare Vignale, printre care se numără grila frontală, inscripțiile de pe aripi sau cea de pe portbagaj. De asemenea, exemplarul de față este echipat și cu faruri full LED și jante de 19 inch. Acestea sunt un pic zgâriate, dar vorbim despre o mașină la mâna a doua, deci nu este ceva anormal.

Interiorul este atracția principală a unui Mondeo Vignale. Scaunele sunt îmbrăcate în piele, au reglaje electrice, memorie, sunt încălzite și ventilate. Pe lângă reglajele electrice ale scaunelor, mașina are reglaj electric și pentru volan, o dotare rară în această clasă.

Interiorul este finisat cu diferite accente metalice, piele cusută pe bord și pe consola centrală, iar scaunele au un desen special. Pasagerii ce vor sta pe locurile din spate au la dispoziție perdeluțe și o banchetă încălzită. Printre alte opțiuni se numără camera de marșarier, parcarea automată sau instrumentarul de bord parțial digital.

Prețul cerut pentru acest Ford Mondeo Vignale este de 23.205 de euro cu TVA inclus.

Intra în GALERIA FOTO

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BT Leasing


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide