Cu ce mașină a venit ÎPS Teodosie la Ziua Marinei după ce limuzina de lux a fost tamponată

Autor: Marius Vișan 17 aug. 2021 Știri auto
Cu ce mașină a venit ÎPS Teodosie la Ziua Marinei după ce limuzina de lux a fost tamponată

Arhiepiscopul Tomisului ÎPS Teodosie a venit duminică la festivitățile de Ziua Marinei din Constanța cu o Dacia Logan MCV. Asta în condițiile în care limuzina de lux a fost tamponată săptămâna trecută, transmite G4Media.ro.

Maşina de lux cu care circula de obicei Teodosie, un Mercedes, a fost implicată săptămâna trecută într-un accident rutier.

Mașina lui IPS Teodosie a fost grav avariată într-un accident, în județul Constanța. Bolidul de lux Mercedes-Benz a fost lovit frontal, pe DN 2A, între oraşul Ovidiu şi comuna Mihail Kogălniceanu.

ÎPS Teodosie a venit la eveniment cu o Dacia în loc de Mercedes-Benz

Accidentul, care s-a soldat cu pagube materiale la intersecţia DN 2A cu Drumul Judeţean 228 care duce către Nazarcea. ÎPS Teodosie nu s-ar fi aflat în autoturismul de lux marca Mercedes, în valoare de peste 100.000 de euro, atunci când s-a produs accidentul.

Arhiepiscopia Tomisului a explicat că ÎPS Teodosie nu se afla în maşină în momentul accidentului, ci alţi reprezentanţi ai Arhiepiscopiei, care, din fericire, nu au fost răniţi.

Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă şi continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul, informează Antena3.ro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Arhiepiscopia Tomisului / Facebook


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide