Cu ce mașină a venit Moruțan la primul meci amical al FCSB-ului de după pandemie

Autor: Marius Vișan 04 iun. 2020 Știri auto

„Mașina de pește” cu care Olimpiu Moruțan l-a enervat pe Gigi Becali este din nou în centrul atenției. FCSB a dat startul meciurilor amicale după pauza cauzată de pandemia de coronavirus, iar Olimpiu Moruțan (21 de ani) și-a scos din nou în lume mașina pentru care îl luase la ochi patronul Gigi Becali.

Prosport.ro scrie că Olimpiu Moruțan a venit la antrenamente cu bolidul care l-a supărat pe patronul Gigi Becali, la începutul lunii februarie. Este vorba de un BMW Seria 8.

Intră în galeria foto

„I-am spus impresarului: «Îi cumperi mașină de 100.000 de euro? Ce, e pește?». Are BMW Seria 8. O să îi zic impresarului lui Moruțan… Spune-i să mai stea o tură! Că acum va sta pe bancă! Să mai dea o tură cu mașina de 100.000 de euro. Mă implic eu de acum. Moruțan are mașină de pește, atingea șoseaua cu podeaua”, spunea Gigi Becali, în urmă cu patru luni.

Despre „mașina de pește” BMW Seria 8

Lansat în anul 2018, modelul BMW Seria 8 beneficiază de un șasiu din fibră de carbon pentru ranforsarea caroseriei, sistemul de tracțiune inteligent BMW xDrive optimizat pentru mai multă dinamică și performanțe sportive și diferențial spate controlat electronic.

Gama largă de echipamente opționale permite configurații foarte diferite pentru noul model, de la o abordare definită de eleganță şi lux, la una ultrasportivă cu multe elemente de caroserie din fibră de carbon şi pachetul BMW M Technik alături de pachetul BMW M Sport, o premieră în gama modernă şi o referinţă istorică importantă.

BMW Seria 8 vinde cu două motorizări, 840d xDrive (6 cilindri în linie diesel, 3 litri, 320 CP) şi M850i xDrive (V8 benzină, 4.4 litri, 530 CP).

La momentul lansării, în anul 2018, preţul de început era de 86.050 euro fără TVA (102.000 euro cu TVA) pentru versiunea 840d xDrive, în timp ce modelul M Performance este disponibil de la 107.000 euro fără TVA (aproximativ 128.000 euro cu TVA).

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProSport


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide