Noul Maserati Ghibli Hybrid. Italienii fac primul pas către un viitor sustenabil

Autor: Marius Vişan acum 6 luni Mașini electrice

Cu Maserati Ghibli Hybrid italienii fac primul pas către un viitor sustenabil. Maserati a decis în sfârșit să pășească în era automobilelor electrificate și va face acest lucru cu prima lor mașină hibridă: Ghibli.

În ciuda numelui oficiale Ghibli Hybrid, după toate probabilitățile, acesta va fi un model plug-in hibrid, așa cum au indică zvonurile anterioare. Mașina trebuia să aibă premiera la Salonul Auto de la Beijing 2020, dar, deoarece evenimentul a fost amânat în urma pandemiei coronavirusului, ar trebui să debuteze mai târziu în acest an.

Intră în galeria foto

„Lumea înconjurătoare este plină de exemple în care o singură scânteie evoluează în ceva nou – o secundă în care hibridizarea acționează ca un catalizator al schimbării, iar elementele divergente devin perechi, dând naștere la ceva nou și mult mai bun”, a spus producătorul auto într-un comunicat de presă.

Inovația a fost dintotdeauna sursa de inspirație a inginerilor și designer-ilor Maserati: totul începe de la o scânteie – o idee care apare, prinde viață și evoluează.

Din aceeași sursă de inspirație vine și noul Ghibli Hybrid: primul dintr-o serie de noi automobile care marchează începutul unei noi ere pentru Maserati.

Maserati Ghibli Hybrid – către un viitor sustenabil

Semnătura Tridentului devine un parafulger, concentrează energia electrică și o injectează în ADN-ul ingineriei italiene supreme – astfel pornește următorul capitol din povestea Maserati: primul motor hibrid din istoria mărcii.

”Inovația și tehnologia își dau mâna cu ingineria de înaltă performanță, conducând Maserati către un viitor sustenabil” se mai spune în comunicatul oficial de presă.

La exterior, mașina va aduce actualizările ale designului, care vor se vor concentra pe părțile din față și din spate. În interior, se așteptăm să vedem un nou sistem de infotainment care va avea un ecran mai mare și un instrumentar de bord complet digital. Aceste modificări, care se vor alătura motorului hybrid îl vor face pe Ghibli mai modern, având în vedere că generația actuală este în producție din anul 2013.

VIDEO teaser cu Maserati Ghibli Hybrid

 

 


Sursa foto: Maserati


Comentarii
Inchide