Cu ce mașină au venit Will Smith și Martin Lawrence la premiera filmului „Bad Boys”?

Autor: Elena Luchian 15 ian. 2020 Știri auto

Will Smith și Martin Lawrence au blocat traficul din Hollywood. Au sosit la premiera filmului “Bad Boys for Life” însoțiți de o armată de bodyguarzi, polițiști și fotografi.

Galerie foto

Will Smith, în vârstă de 51 de ani, și Martin Lawrence, 54 de ani, au sosit cu mare-tam la premiera filmului “Bad Boys for Life”. Fostul “Fresh Prince” s-a aflat la volanul unui roadster Porsche 911 Carrera 4S, iar Lawrence i-a fost pasager.

Cei doi și-au salutat fanii din mașină, apoi și-au făcut o intrare spectaculoasă pe scenă, la bordul roadster-ului german.

Will Smith și Martin Lawrence își reiau rolurile din producțiile care au rulat în cinemtografe în 1995 și 2003. Ei interpretează din nou rolurile detectivilor Mike Lowrey și Marcus Burnett.

Porsche Carrera 4S apare și în film, dar îi face viață grea lui Marcus, care coboară din ea destul de dificil. Mașina este propulsată de un motor de 3.0 litri, care dezvolt 420 de cai putere și un cuplu de 500 Nm, livrați către toate cele patru roți prin intermediul unui sistem de tracțiune integrală 4S și al unei transmisii automate PDK. În gamă își face apariția și opțiunea unei cutii manuale.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide