Porsche 911 primește cutie manuală cu șapte trepte. Care vor fi prețurile?

Autor: Marius Vișan 31 oct. 2019 Știri auto
Porsche 911 primește cutie manuală cu șapte trepte. Care vor fi prețurile?

Porsche are vești bune pentru iubitorii mărcii: compania a confirmat că modelul 911 va fi oferit, începând de anul viitor, cu o transmisie manuală cu șapte rapoarte.

Cutia de viteze DIY va fi o opțiune fără costuri pentru o serie de modele, inclusiv 911 Carrera S și 4S Coupe și Cabriolet. Încă nu este clar dacă manuala va fi în cele din urmă oferită pe Carrera în versiunea de intrare, însă fanii vor avea o alternativă la transmisia PDK cu opt trepte.

Cu toate acestea, iubitorii versiunilor cu cutie manuală trebuie să știe că există o mică modificare la capitolul performanță, deoarece Porsche a spus că 911 Carrera S, cu cutie manuală, va avea nevoie de aproximativ 4 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 de km /h. Este mai lentă față de varianta PDK, care poate rula de la 0-100 km / h în doar 3,3 secunde când este echipat cu pachetul Sport Chrono.

Din fericire, viteza maximă nu este afectată, deoarece Porsche a spus că mașina poate depăși 306 km / h. Aceasta este aproximativ la fel cu varianta PDK, care atinge 307 km / h.

O altă parte pozitivă ar mai fi că greutatea scade la 1.296 kg. Aceasta înseamnă că varianta manuală este mai ușoară cu 84 kg față de modelul PDK.

În prezent, mașinile sunt disponibile pentru comandă, urmând să ajungă la dealeri în primăvara anului viitor.

Prețul începe de la aproximativ 100.000 de euro pentru Porsche 911 Carrera S cu cutie manuală, în timp ce 911 Carrera 4S Cabriolet va 120.000 de euro.

porsche 911

Sursă: Carscoops

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide