Culoarea care a dispărut din configuratorul Dacia. Nu mai poți comanda un Logan în această nuanță

Autor: Elena Luchian 23 iul. 2021 Știri auto

Era culoarea exterioară care atrăgea cel mai mult atenția. Dacia Logan în acea nuanță nu putea trece neobservată. Dar, odată cu sosirea celei de-a treia generații, acea vopsea a dispărut, pur și simplu, din configuratorul Dacia.

GALERIE FOTO

Niciun client din România nu mai poate comanda Dacia Logan III în această culoare. Este vorba despre roșu. Nuanța denumită Rouge Fusion putea fi comandată, la generația precedentă, pentru 340 de euro.

Șapte nuanțe pentru exterior erau disponibile la Logan II. Pe lângă roșu, clienții puteau alege Blanc Glacier, Beige Dun, Brun Vision, Gris Highland, Gri Comete și Noire Nacre. Pentru versiunea Stepway, Dacia pregătise și Bleu Azurite.

Culoarea în care poți comanda acum Dacia Logan III

Dacia Logan III vine cu o abordare mai sobră în ceea ce privește vopseaua exterioară. În configuratorul Dacia tot șapte nuanțe sunt disponibile.

Blanc Glacier rămâne culoarea exterioară oferită fără costuri suplimentare. Celelalte sunt Bleu Iron, Gris Moonstone, Gris Highland, Gris Comete, Brun Vision și Noire Nacre. Bifarea uneia dintre ele îl costă pe viitorul posesor tot 340 de euro.

Pe lângă culoarea exterioară, clienții Dacia Logan mai pot alege și jante. Cele flexwheel de 15 inci cu design Sorane intră în echiparea standard. 200 de euro costă cele de 16 inci cu design Saria. Clienții care își doresc o mașină cu jante din aliaj de 16 inci cu design Amaris vor plăti 250 de euro. La generația anterioară, jantele din aliaj Chamade se puteau achiziționa pentru 350 de euro.

Pentru clienții români, înainte de a selecta o culoare exterioară, discuțiile pentru noua Dacia Logan încep de la 8.700 de euro. Este prețul versiunii cu motorizare SCe 65 și echipare Access.

La polul opus în configuratorul Dacia se regăsește versiunea TCe 90 CVT cu echiparea Comfort, testată de echipa Promotor în iarna trecută.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide