Cum a ajuns un câine maidanez agent de vânzări la Hyundai

Autor: George Cristea 08 aug. 2020 Știri auto

Povestea acestei săptămâni vine din Brazilia, de unde aflăm că un dealer Hyundai a adoptat un câine vagabond pe care l-a implicat apoi în activitatea de vânzări auto. Iată cum a ajuns un câine maidanez agent de vânzări la Hyundai.

Intră în Galeria FOTO

Povestea lui Tucson Prime, după cum a fost botezat maidanezul cu pedigree de vânzător, a început în luna mai a acestui an. S-a viralizat însă abia acum, după ce contul oficial de Instagram al Hyundai Brazil a publicat fotografii cu câinele, pe care l-a numit „pawfessional consultant” – vă las pe voi să apreciați jocul de cuvinte.

Pe scurt, un câine vagabond care dădea târcoale unui showroom Hyundai din statul brazilia Espirito Santos-a împrietenit cu angajaţii companiei şi a devenit colegul lor. Angajaţii au avut grijă de el, l-au dus la veterinar şi i-au construit o căsuţă în interiorul reprezentanţei pentru a avea şi el un „birou”.

Cum a ajuns un câine maidanez vedetă la Hyundai?

Tucson Prime s-a dovedit a fi un agent de vânzări foarte eficient, poate chiar mai eficient decât colegii săi cu numai două picioare. A devenit în scurt timp vedetă, cu propria pagină de Instagram, unde a adunat rapid 80.000 de urmăritori. Spre deosebire de echivalenții săi umani, celebritatea nu i-a afectat nici performanțele în vânzări și nici sănătatea mentală.

Angajaţii spun că Tucson are doar un an şi jumătate şi este foarte priceput la negociere. Câinele a primit propriul său badge, după ce inițial a făcut doar munca de jos – pază și protecție. Abilitatea sa de a pune zâmbetul pe buzele clienților l-a ajutat să fie promovat la rangul de agent de vânzări, cu rezultate remarcabile. De când face parte din echipa Hyundai, aceştia au mai mulţi clienţi şi colaboratori. Nici nu ne îndoiam.

Nu este primul câine pasionat de universul auto, după cum au arătat-o numeroase clipuri video în care apar câini și mașini. Într-unul mai recent, un câine a fost filmat la volanul unei mașini. Bravo, cuțu!

Viitorul se arată luminos pentru câinele cu nume de Transformer, compania coreeană alegându-l ca star al unei campanii de promovare care va fi difuzată la nivel național în Brazilia. Tu ce ai făcut la vârsta de un an și jumătate?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide