Cum a fost pedepsit șoferul unui Aston Martin care a parcat neregulamentar

Autor: George Cristea 07 sept. 2020 Știri auto

Ocuparea unui loc de parcare care aparține altcuiva se lasă adesea cu mini-drame. Acest lucru este valabil nu numai în România, ci și în alte țări unde găsirea unui loc de parcare a început să fie problematică. Iată cum a fost pedepsit șoferul unui Aston Martin care a parcat neregulamentar.

Intră în Galeria FOTO

Localnicii dintr-un sat de pescari s-au răzbunat într-un mod original pe posesorul unui Aston Martin care și-a lăsat mașina timp de mai multe zile parcat pe unul dintre locurile de parcare din port. După cum arată un semn destul de vizibil, locurile de parcare respective sunt destinate exclusiv pescarilor locali.

Mașina a fost observată pentru prima oară pe 3 septembrie. Aceasta era parcată pe unul dintre locurile private de pe cheiul din Salcombe, aflat în comitatul Devon din Anglia. Se presupune că mașina stătea de mai mult timp în acel loc, dat fiind că proprietarul acesteia primise deja mai multe amenzi pentru parcare neregulamentară.

Cum s-au răzbunat pescarii pe șoferul unui Aston Martin parcat neregulamentar

Răzbunarea pescarilor a fost una… pescărească. Aceștia i-au lăsat un pește împuțit pe parbriz. Și pentru a se asigura că nu vor pierde prețiosul moment în care șoferul de Aston Martin se va întoarce la mașină, au blocat-o cu un palet cântărind peste jumătate de tonă. Pentru acesta, localnicii au umplut un butoi cu lanțuri și alte obiecte metalice și l-au pus pe palet. Cel mai probabil, paletul a fost folosit ca platformă pentru a putea transporta butoiul cu un motostivuitor.

După toate probabilitățile, mașina pare să fie un Aston Martin Vantage, un model care are un preț de circa 150.000 de euro. Un exemplar special al acestui model apare în noul film James Bond, No Time to Die, care ar trebui să fie lansat în noiembrie. Agentul 007 ar trebui să fie foarte atent în cazul în care va ajunge în Devon. Oamenii de aici nu glumesc când vine vorba de locurile lor de parcare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide