Cum a rămas fără mașină un șofer din Slobozia după ce a fost oprit de polițiști

Autor: ProMotor 14 apr. 2020 Știri auto
Cum a rămas fără mașină un șofer din Slobozia după ce a fost oprit de polițiști

Un tânăr de 38 de ani din Slobozia s-a ales cu un dosar penal și cu mașina ridicată după ce a fost prins în trafic fără a avea permis de conducere.

El a fost tras pe dreapta în data de 11 aprilie 2020, în zona Cartierului Bora din Slobozia. Mai mult, polițiștii l-au amendat cu 10 mii de lei, întrucât acesta nu respecta prevederile Ordonanțelor Militare. Se pare că acesta plecase de acasă fără a avea asupra sa declarația pe proprie răspundere pentru a-și motiva ieșirea în spațiul public.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că şoferul nu figurează ca deţinător al permisului de conducere pentru nicio categorie de vehicule, pe numele lui fiind întocmit dosar de cercetare penală.

Întrucât bărbatul nu deţinea documente cu privire la autoturismul pe care îl conducea, existând discrepanţe între numerele de înmatriculare aplicate şi datele rezultate din verificări, autovehiculul a fost ridicat şi depus la sediul Poliţiei Municipiului Slobozia în vederea definitivării cercetărilor.

De asemenea, bărbatul a fost sancţionat cu amendă în valoare de 10.000 de pentru nerespectarea Ordonanţei Militare nr. 3/2020.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide