Cum a reuşit un puşti de 19 ani să scape mii de oameni de amenzi pentru parcare ilegală

Autor: BUSINESS Magazin 11 iul. 2016 Știri auto

 


Un programator britanic, Joshua Browder, în vârstă de 19 ani, a lansat anul trecut în Londra un bot-avocat, informează Business Magazin. În acea lună, 3000 de oameni au apelat la serviciile avocatului operat de un calculator. În aprilie a lansat serviciul şi în New York, iar de atunci până acum, „botul” a rezolvat 160.000 din cele 250.000 de amenzi atât în Londra cât şi în New York, ceea ce înseamnă că are o rată de succes de 64%.

Avocatul dotat cu inteligenţă artificială demonstrează modul în care asemenea „boţi” pot ajuta oamenii să rezolve situaţii costisitoare şi că asemenea „boţi” nu ar trebui folosiţi doar pentru a răspunde la întrebări sau pentru a comanda mâncare.

Cum funcţionează: utilizatorii trebuie să-şi facă un cont pe site-ul DoNotPay, iar acolo un chatbot le va adresa câteva întrebări (dacă a văzut semnele care indicau interzicerea opririi etc). Bazat pe răspunsurile tale, programul te-ar putea ajuta să ataci decizia judecătorilor.

Mai multe companii investesc în asemenea programe. Una dintre acestea este Facebook care a investit în chatbots în aprilie pentru a ajuta oamenii să comande flori sau să le spună cum va fi vremea.


Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:



Comentarii
Inchide