Cum a reușit ZED să creeze un brand de jante de succes – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 16 feb. 2023 Știri auto

ZED este unul dintre cele mai populare personaje din lumea auto prezentă pe social media, iar brandul său de jante se bucură de succes.

Silviu Zaharia, cunoscut mai bine drept ZEDSLY, este unul dintre cele mai populare personaje din lumea auto din social media. El a fost și primul invitat la Podcast cu Prioritate.

Silviu este văzut adesea la volanul unor mașini scumpe, precum modele Porsche, BMW sau Lamborghini. De asemenea, lui îi place să dea și o notă personală mașinilor pe care le deține, fie prin culori sau alte modificări, cum sunt și jantele.

Jantele pe care el le vinde, Z-Performance, au foarte mare succes în special în zona de vest a Europei, acolo unde, spune el, oamenilor le place să își modifice des mașinile.

De ce cumpără lumea jante Z-Performance?

După cum spuneam, Silviu crede că totul pleacă de la modul în care societatea funcționează. Germania are o industrie auto bine dezvoltată, iar Silviu crede că oamenii au și o înclinație mai mare către mașinile mai interesante, mai deosebite, față de alte țări europene. Conform spuselor sale „ei văd mașina ca pe un copil și o și tratează așa”. Oamenii investesc bani și timp în mașinile care îi pasionează și care le plac. Este și motivul pentru care este și o piață atât de mare pentru producătorii de jante, pentru că oamenii cumpără.

De asemenea, oamenii cumpără în mod regulat, schimbându-și jantele destul de frecvent. De altfel, lui Silviu i-a fost destul de ușor să intre pe piața din Germania, trăind în Austria.

Abordarea lui s-a bazat pe a crea ceva suficient de atractiv, astfel încât să îi caute produsele. Și asta s-a și întâmplat, oamenii i-au văzut jantele și au cerut dealerilor să aducă produsele lui Silviu.

Podcastul complet poate fi urmărit în întregime AICI.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Zed Sly Facebook, ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide