Cum arată Audi e-tron GT în versiunea low-cost cu jante din tablă – FOTO

Autor: Marius Vișan 19 feb. 2021 Știri auto

La jumătatea lunii februarie a avut loc premiera mondială (online) a noului Audi e-tron GT. e-tron GT conturează viitorul mobilității electrice premium.

Noul vârf de lance Audi, modelul e-tron GT este un gran turismo 100% electric cu performanțe dinamice, design emoțional și sustenabilitate.

Din punct de vedere vizual mașina arată impecabil, și ca formă, și ca materiale folosite. Totuși, cineva a făcut un exercițiu de imaginație destul de interesant: Audi e-tron GT în versiunea low-cost.

Audi e-tron GT Base Spec nu arată rău deloc

Randarea a fost realizată de X-Tomi Design, un designer grafic care a deseat în trecut schițe interesante chiar cu cele mai noi modele Dacia.

Dacă germanii au pus pe e-tron GT tot ce au mai bun, X-Tomi Design l-a readus cu ”roțile pe pământ”, ca să spunem așa. I-a pus roți de tablă și bare de protecție față / spate negre, care nu se asortează foarte bine cu restul caroseriei.

Cum ar arăta Audi e-tron GT în versiunea low-cost

Despre Audi e-tron GT

Audi e-tron GT și versiunea sportivă RS vin cu puteri ale motoarelor de 476 CP, respectiv 598 CP, cu un boost pe durate scurte până la 530 CP, respectiv 646 CP. Prețurile anunțate sunt de 99.800 de euro pentru versiunea de bază, în timp ce pentru modelul RS pleacă de la 138.200 de euro. Audi promite o autonomie de circa 487 km în ciclul WLTP (472 km în cazul versiunii RS).

e-tron GT transferă ADN-ul Audi pe șosea

„Audi e-tron GT transferă ADN-ul Audi pe șosea. Modelul gran turismo reflectă în manieră superbă forța noastră inovatoare și spiritul nostru avangardist. Pentru noi, modelul face deja parte din seria de modele reprezentative ale mărcii, alături de Audi TT și Audi R8”, a spus Henrik Wenders, Vicepreședintele senior al mărcii Audi, AUDI AG, în cadrul evenimentului de lansare.

Cum ar arăta Audi e-tron GT în versiunea low-cost

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: X-Tomi Design


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide