Un artist grafic din Ungaria redesenează Dacia

Autor: Marius Vișan 28 ian. 2021 Știri auto

Începutul lui 2021 din lumea auto a fost marcat de „Renaulution”, un nou plan strategic care urmărește reorientarea strategiei Grupului Renault.

Cu această ocazie am aflat că Dacia va evolua pentru a deveni mai atractivă, păstrându-și însă atributele specifice: robustețe și soliditate. Brandul românesc va continua să propună produse accesibile, utilizând tehnologii verificate și destinate unor clienți interesați să facă o achiziție rațională, iar în viitor urmează să apară un nou vehicul în segmentul C.

Sub numele Bigster, Dacia prezintă conceptul unui model SUV de 4,6 metri lungime, robust, spațios și perfect adaptat pentru escapadele în aer liber. Proporțiile conceptului Dacia Bigster sunt în egală măsură contemporane și atemporale. Liniile sale simple, lipsite de artificii estetice inutile, inspiră robustețe.

Aceste trăsături pot fi îmbunătățite doar dacă Bister devine pick up. Iată că cineva s-a gândit și la asta, iar propunerea se numește Dacia Bigster Pickup Concept. Imaginea randată a apărut pe pagina de Facebook X-Tomi Design, celebră pentru realizarea unor reinterpretări interesante pentru cele mai cunoscute modele.

Un artist grafic din Ungaria redesenează Dacia x tomy desing 2021 2
Un artist grafic din Ungaria redesenează Dacia

După cum anunță compania, conceptul Bigster poate fi echipat cu motorizări alternative și hibride, asigurând astfel adaptarea permanentă atât la nevoile clienților, cât și la evoluția reglementărilor în domeniul auto.

Bonus: randări interesante cu Renault 5 Prototype

Tot cu ocazia „Renaulution” am aflat că se pregătește dezvăluirea lui Renault 5 Prototype. Acesta se bazează pe modelul emblematic R5, o mașină importantă din patrimoniul Renault.

Versiunea moderă reprezintă un vehicul compact de oraș, plin de șarm, care propulsează în viitor unul dintre succesele atemporale ale Renault și îi conferă un aspect modern, 100% electric. Abordarea modernă este evidentă în finisajele și materialele alese, care sunt inspirate din lumea electronicii, a mobilierului și a sportului.

X-Tomi Design s-a ocupat și de acest concept, iar astfel au apărut Renault 5 Turbo, Renault 5 Cabrio și Renault 5 Alpine, care pot fi văzute în imaginile randate de mai jos.

Intră în GALERIA FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook / X-Tomi Design


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide