Cum arată casa perfectă pentru posesorul de Tesla Cybertruck?

Autor: Elena Luchian 01 ian. 2020 Știri auto

Tesla Cybertruck îi inspiră pe designeri. La o lună și o săptămână de la prezentarea oficială, primul pick-up electric al constructorului american s-a ales deja cu un garaj și chiar cu o casă cu design asemănător. Sunt, desigur, doar propuneri digitale deocamdată.

Intră în galeria foto

Luna trecută, un artist digital a propus un garaj special pentru viitorii posesori de Tesla Cybetruck. Acesta se numește Cyberbunker și prezintă aceleași linii angulare ca pick-up-ul cu emisii zero. Își face apariția acum și o casă potrivită pentru cei care aleg să cumpere un Cybertruck.

Locuința poartă denumirea de Cyberhouse și este desenată de firma Modern House din Rusia. Cu suprafețe plane și linii drepte, casa prezintă și un finisaj din oțel inoxidabil care pare să îmbrace întreaga construcție.

Designerii își detaliază creația: are o suprafață de 300 m2 și oferă o combinație echilibrată de spațiu interior și exterior. Atrage atenția terasa care imită formele benei pick-up-ului de la Tesla. Acoperișul este îmbrăcat în panouri solare, un șemineu impresionant, multe plante, dar și o scară cu design interesant.

Compania de design anunță că locuința are geamuri blindate, dar sperăm că sunt mai rezistente decât cele ale pick-up-ului, care s-au spart la prezentarea oficială din noiembrie, după ce au fost lovite de o bilă de metal și de un baros.

Casa ar avea un preț de pornire de 865.000 de dolari, iar în preț intră și un lift pentru vehicul.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Modern House



Comentarii
Inchide