S-a construit garajul potrivit pentru Tesla Cybertruck. Se numește Cybunker. FOTO

Autor: Elena Luchian 19 dec. 2019 Știri auto

Pentru că Tesla Cybertruck este un pick-up cu design unic, acesta are nevoie și de un garaj pe măsură. O companie de design a desenat garajul perfect pentru modelul desprins parcă din filmele science fiction.

Intră în galeria foto

Garajul poartă denumirea de Cybunker și reproduce liniile pick-up-ului dezvăluit de Tesla luna trecută cu mare tam tam, în cadrul unui eveniment în timpul căruia, geamurile modelului au cedat după ce au fost lovite cu un baros și cu o bilă metalică.

În viziunea companiei de design, acesta este construit tot din oțel și oferă o suprafață de aproape 56 m2. Astfel, garajul devine spațiul care protejează vehiculul, dar și un lounge de relaxare și loc de depozitare.

Simulările digitale realizate de Lars Buro arată garajul montat în diferite medii: o zonă montană, unde garajul este înconjurat de zăpadă, un deșert, dar și curtea unei vile de lux sunt locurile unde poate fi amplasată structura.

Ceea ce vedem în imagini nu este doar un concept. Lars Buro chiar intenționează să construiască acest garaj pentru posesorii de Tesla Cybertruck și nu numai, dar nu comunică încă un preț. Cybertruck în versiune entry-level are un preț de pornire de 39.900 de dolari.

Intră în galeria foto

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Lars Buro



Comentarii
Inchide