Cum arată și cât costă o Dacia Logan care a parcurs 50.000 de kilometri într-un singur an?

Autor: David Andrei 23 mart. 2021 Știri auto

Se vinde o Dacia Logan MCV care a parcurs 50.000 de kilometri într-un singur an. Cât costă și cum arată mașina?

GALERIE FOTO

Dacia Logan MCV, scoasă la vânzare după 50.000 de kilometri, are motor diesel 1.5 Blue dCi cu 95 de cai putere, cuplat la o transmisie manuală cu cinci rapoarte.

Viitorul proprietar primește lumini de zi LED, jante din oțel, anvelope noi și senzori de monitorizare a presiunii în anvelope. Modelul are sistem de aer condiționat cu reglaj automat și geamuri electrice în față.

Dacia Logan MCV de vânzare pe autovit.ro are și bare pe acoperiș, iar funcțiile mașinii pot fi comandate prin intermediul unui ecran tactil de 7 inci.

Vânzătorul nu menționează dacă este vorba despre varianta cu cinci sau cu șapte locuri.

Dacia Logan cu 50.000 de kilometri într-un an – preț

Vânzătorul și-a evaluat mașina la 9.900 de euro. Din imagini, nu se remarcă urme de uzură.

“Unic proprietar”, se menționează în anunț. Mașina are vopseaua originală și nu are nicio zgârietură, în ciuda vastei sale experiențe pe șosele. Unicul proprietar susține că Dacia a fost întreținută exemplar, fără limită de buget.

Despre Dacia Logan MCV

Dacia Logan MCV a fost dezvăluită în 2006, la Salonul Auto de la Paris, ca fiind versiunea break a sedanului Logan, configurabilă cu cinci sau cu șapte locuri. Pentru acces facil la locurile de pe cel de-al treilea rând, Dacia a proiectat portiere spate mai mari.

Spațiul rezervat bagajelor este cuprins între 200 de litri (atunci când toate cele șapte scaune sunt în uz) sau 2.350 de litri, când spătarele locurilor de pe rândurile al doilea și al treilea sunt rabatate. Modelul avea un preț de pornire de 8.200 de euro în momentul în care a ajuns pe piața din România, în octombrie 2006.

Logan MCV are un ampatament cu 275 de milimetri mai lung decât cel al sedanului. Același model se produce și se comercializează în Rusia sub denumirea de Lada Largus, prezentat la Salonul Auto de la Moscova în 2010.

Urmărește Promotor.ro pe Google NewsComentarii
Inchide