Cum arată cel mai nebun Lamborghini Urus construit vreodată?

Autor: ProMotor 13 ian. 2020 Știri auto

Compania Prior Design tocmai a făcut publice imaginile cu cel mai nebun Lamborghini Urus construit vreodată! SUV-ul exotic a primit un bodykit care îl face să arate acum și mai agresiv.

Galerie foto

Lamborghini Urus este oricum o apariție interesantă. Dar când poartă un bodykit ultra-agresiv, poate să-i lase fără replica pe cei din jur. Pe acest lucru a mizat și Prior Design când a echipat mașina cu o capotă complet redesenată, cu nervuri foarte proeminente și cu un difuzor care redirecționează fluxul de aer pentru o aerodinamică mai bună.

SuperSUV-u a primit și aripi proeminente, realizate din fibră de carbon, care îl fac să arate intimidant din orice direcție este privit. Opțional, clienții le pot comanda în culoarea caroseriei.

Praguri noi, un eleron nou, care vine în continuarea acoperișului, un altul pe capacul portbagajului, sub lunetă, dar și un difuzor spate îl fac să arate de parcă a luat startul într-o cursă. Prior Design i-a montat și o evacuare nouă cu țevi ovale.

Mașina poartă acum jante uriașe, de 24 de inci, dar stă mai aproape de sol, grație unui kit special pentru suspensie. Un om de afaceri și realizator TV din Germania, cunoscut pentru stilul de viață extravagant, a achiziționat primul Urus cu bodykit construit de Prior Design.

Urus este propulsat de un motor V8 twin-turbo de 4.0 litri, care dezvoltă 650 de cai putere și un cuplu de 850 Nm. Unitatea cuplată la o transmisie automată ZF cu cu opt trepte îi asigură un sprint de la 0 la 100 km/h în 3,6 secunde.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Prior Design



Comentarii
Inchide