Lamborghini Urus făcut praf într-un accident în București. FOTO

Autor: Elena Luchian 27 nov. 2019 Știri auto

Un Lamborghini Urus a fost făcut praf în București. Mașina de peste 250.000 de euro este daună totală. Mai multe echipe de intervenție și-au făcut apariția la locul accidentului.

Accidentul a avut loc în intersecția Calea Ferentari – strada Bachus. Imaginile cu super-SUV-ul Italian distrus au fost postate pe un grup de Facebook, care oferă informații din trafic din București și Ilfov. Urus ar fi intrat în coliziune cu un BMW Seria 3.

GALERIE FOTO

Lamborghini Urus accident (2)

Fotografiile arată că Lamborghini Urus are partea din față avariată, farurile sparte, capota îndoită, are pană pe dreapta față, airbag-urile frontale și laterale au fost declanșate, portiera dreapta spate este îndoită serios, iar geamul dreapta spate s-a făcut țăndări. Nici partea posterioară a SUV-ului nu a scăpat. Mașina de peste 200.000 de euro este daună totală.

Lamborghini Urus este pus în mișcare de un motor V8 biturbo de 4.0 litri, care dezvoltă 650 de cai putere și un cuplu de 850 Nm. Puterea este livrată către toate cele patru roți prin intermediul unei transmisii ZF cu opt rapoarte și al unui sistem de tracțiune integrală. De 3,6 secunde are nevoie super-SUV-ul, care cântărește 2,2 tone, pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, în drumul său spre viteza maximă de 305 km/h.

Dezvăluit în urmă cu doi ani ca primul SUV al constructorului de la Sant’Agata Bolognese, Lamborghini Urus are în România un preț de pornire de 206.018 euro, TVA inclus. În primele luni după lansare, în țara noastră s-au înregistrat 20 de comenzi.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook/Info Trafic București și Ilfov



Comentarii
Inchide